پزشکی و سلامت

فواید پسته در سلامت قلب و تسکین اعصاب

نتايج مطالعات جديد نشان مي‌دهد که اضافه كردن مقدار مناسب پسته به رژيم غذايي، خطر ابتلا به نارسايي‌هاي عروق كرونري و قلبي را كاهش مي‌دهد.

پسته مي‌تواند عروق سطح كلسترول بد را‌ تا حدود 12 درصد كاهش دهد.

به گزارش خبرگزاري يونايتدپرس، به گفته دانشمندان اين كاهش كلسترول به معناي كاهش خطر ابتلا به بيماري‌هاي عروق كرونري در بدن و در نتيجه نارسايي‌هاي قلبي خواهد بود.

متخصصان تغذيه هم‌چنين مي‌گويند، پسته با كاهش روند جذب كربوهيدرات‌ها در بدن مي‌تواند قند خون را پايين بياورد.

به گفته متخصصان تغذيه، پسته حاوي مقدار زيادي پروتئين گياهي، مواد نشاسته‌اي غني و مواد معدني‌ مهم مانند پتاسيم و منيزيم است كه بسياري از نيازهاي بدن را تامين مي‌كند.

علاوه‌ براين، پسته براي آرامش قلب و آرام کردن اعصاب مفيد است و مصرف آن براي باز کردن مجاري کبد توصيه مي‌شود. علاوه‌ بر اين‌ها وجود كلسيم و آهن در پسته سبب شده كه اين نوع خشكبار نقش بسيار مهمي در استحكام‌ بخشيدن به استخوان‌ها و دندان‌ها و همچنين درمان بيماري‌هايي چون كم ‌خوني‌هاي ناشي از فقر آهن داشته باشد. بنا براين گزارش، پسته براي افزايش حافظه و تقويت ذهن نيز مفيد است.

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
WhatsApp دریافت برنامه اختصاصی بدنسازی